Често задавани въпроси

Как да се свържа с вас?
8600 Ямбол, ул. "Клокотница" 99
0899 934 323
yambolplast @ gmail.com
Skype: yambolplast2 (онлайн през целия работен ден)
Facebook: facebook.com/yambolplast
или ползвайте формата за онлайн контакт.
Имам нужда от услугите ви, как да процедираме?
  1. Направете груба скица на всички прозорци и врати, които искате да бъдат поставени или подменени.

  2. Измерете приблизително широчините и височините на всички отвори, в които ще се поставят прозорците и вратите.

  3. Свържете се с нас за първоначални уточнения.

  • Ако живеете в Ямбол, можете да ни посетите направо в офиса. Въпреки това, позвънете ни предварително, за да сте сигурни, че ще бъдете включени в дневния ни план за срещи.
  • Ако не живеете в Ямбол, задължително първо ни изпратете E-mail или се обадете по телефона.
  • Предварителната информация ни е необходима за да спестим първото ви идване до офиса ни, за да можем да ви предложим ( ако е осъществимо ) по-добър вариант на вратите и прозорците, които сте скицирали, и за да ви кажем приблизителната цена на изработката и монтажа.

Едва след като имаме тази информация, наш екип ще ви посети, за да направи прецизните измервания и да приеме окончателната поръчка.

Колко ще ми струва?
Прочетете отговора на горния въпрос.
Мога ли да ползвам гаранционно обслужване?
Да, то се уточнява по време на предварителния ни разговор. Но все пак, не отваряйте вратите и прозорците с чук.
Имам голям строителен обект. Каква отстъпка ще ми предложите?
Отстъпките, които правим, се основават на няколко неща – квадратура, линеен разход на дограма, тип профил и стъклопакет. За някои типове изделия работим на минималните допустими цени и отстъпки няма как да бъдат направени.Отстъпката е предмет на предварителния ни разговор. 
Ходих при конкурентите ви и те ми казаха друга цена за същото изделие. Защо?
Ние уважаваме колегите от бранша, а тяхната ценова политика не е наш приоритет. Освен това не е сигурно, че те са направили калкулация на база същия профил, същото оребряване, същите мерки, същите стъклопакети. 
Мога ли да платя разсрочено?
Да, може. За различните типове обекти имаме няколко плана за разсрочено плащане. Общото между тях е, че първата вноска е на стойност 30% или 50%. Детайлите се уточняват по време на предварителния ни разговор. 
Правя ремонт. Не съм сигурен къде и какво точно трябва да се постави...
Щом сте решили да работите с нас, с удоволствие ще ви посетим, за да предложим най-разумното и подходящо за вашия дом решение. 
Не съм сигурен точно какъв материал да избера.
Не се безпокойте за това. Ако не сте запознат добре с материалите, по време на предварителния ни разговор ще уточним какъв е най-добрият за вас вариант. Прочетете и статиите в секция МАТЕРИАЛИ, публикувани в сайта ни. 
Как да съм сигурен, че качеството на изработка е достатъчно високо?
Посетете секция ПРОДУКЦИЯ в сайта ни или разгледайте албумите в галерията. Това ще ви убеди. 
Не знам какво е „камера”. Как да ви кажа колко-камерен профил ми е нужен?
Алуминиевите и PVC профили са проектирани в много различни варианти в зависимост от целите и приложението. Ако разрежете напречно един такъв профил, ще видите неговото външно и вътрешно оребряване. Тези ребра и канали оформят камери, като всяка от тях има различна функция – за топлоизолация, за повишаване на здравината и устоучивостта на огъване и усукване и т. н. Броят на камерите в профилите със специално предназначение може да достигне дори пет. За дома и офиса най-често се използва дву- и трикамерен профил.За избора на профил, подходящ за вашите цели, вие ще бъдете консултиран по време на предварителния ни разговор. 
Искам да сменя сегашната дограма, но прозоречните отвори са доста криви...
След като наш екип ви посети за прецизни измервания, необходимите корекции по време на монтаж ще бъдат извършени безпроблемно. Прозорецът или касата на вратата, за които казвате, че са криви, ще бъдат уплътнени със специални средства. 
Какво е PVC?
Същата абревиатура на български е ПВХ и означава поливинилхлорид. Това е основната компонента в химическия състав на материала, от който се правят едноименните профили. Повече информация ТУК.
Какво е MDF?
Това е композитен материал с две основни съставки – дървен прах и пластмаса. Повече информация ТУК.
Copyright © 1993 - 2017 Yambol Plast. All Rights Reserved. Designed by Penk Design