Галерия

Безкраен е списъкът на обектите и проектите, по които е работил "Ямбол Пласт". Много от тези обекти са големи обществени сгради, претърпявали редица генерални ремонти и архитектурни преустройства. Благодарение на модерните материали, които използваме при изработката на дограма, ние допринасяме за чувствителното удължаване на живота на остарелия сграден фонд.

Новото строителство обаче е нашето истинско предизвикателство. Съвременните архитектурни форми ни разрешават да разкрием дизайнерския си талант, а комбинативната ни инженерна мисъл предлага технически решения, които са близо до предела на въображението.

В тази галерия представяме различни типове обекти, по които са работили наши специалисти.

Галерия КАПРИ
Комплекс за забавление и отмора. Така е известен хотел-ресторант "Капри". Намира се в кв. "Аврен". На този обект "Ямбол Пласт" имаше удоволствието да разгърне на воля дизайнерския си потенциал.
Галерия БОРОВЕЦ
Хотел-ресторант "Боровец" има най-богатата и дълга история сред комплексите за забавление в Ямбол. Свежият вид на хотелската част е факт благодарение на "Ямбол Пласт".
Галерия КАБИЛЕ
Най-младият комплекс в Ямбол - хотел-ресторант "Кабиле" на ул. "Търговска" показва как традиционната архитектура може да зазвучи по съвсем съвременен начин благодарение на отличния избор на архитектите и проектантите - дограма от "Ямбол Пласт".
Галерия КУМАЗИТ
Бензиностанция и кафене "Кумазит", намиращи се на изхода на града по посока "Ормана", радват окото с многото светлина, нахлуваща през широката площ на прозорците. Техническото изпълнение на проекта за дограмата е на "Ямбол Пласт.
Галерия ХЕТТРИК
Модерните производствени халета на "Хеттрик" в южната промишлена зона са изградени по най-съвременни технологии. Голям дял в изграждането им има "Ямбол Пласт".
Галерия СОУ П. ЯВОРОВ
Как може един училищен комплекс да изглежда по-приветлив... Правилен избор са направили в СОУ "П. Яворов" - Стралджа - PVC профили, проект и монтаж от "Ямбол Пласт".
Copyright © 1993 - 2017 Yambol Plast. All Rights Reserved. Designed by Penk Design